24 Μαρτίου 2012

Αυλαία στο 1ο Camp Κολωνού!

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 09:15
pbtlogoΟλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1o Καλοκαιρινό  Camp στο  Κολωνό με την PBT του coach Δεσποτάκη να έχει την τεχνική διεύθυνση και την αθλητική οργάνωση της δραστηριότητας αυτής. Η συνεργασία με τον  Ιάσωνα Κολωνού του Στέφανου Ποφάντη ήταν άψογη,  ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της Σχολικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων και ειδικά του προέδρου της κ. Χρήστου  Τεντόμα.
  Για δυο εβδομάδες, τα 130 παιδιά που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να προπονούνται καθημερινά βελτιώνοντας την ατομική τους τεχνική καθώς και την φυσική τους κατάσταση. Επίσης καθημερινά υπήρχαν προβολές video, με σκοπό την επιμόρφωση τους στο άθλημα που αγαπούν.
Φυσικά δεν υπήρχε μόνο μπάσκετ.  Τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο, χάντμπολ και πολλά άλλα παιχνίδια, ενώ στα διαλλείματα ο Δήμος Αθηναίων είχε φροντίσει να παρέχει στους μικρούς αθλητές μας  μικρογεύματα, χυμούς, καραμέλες, παγωτά και άφθονο νερό!
Την τελευταία μέρα, παρουσία του τηλεοπτικού σταθμού ALTER,  έγιναν οι διαγωνισμοί ελευθέρων βολών, σουτ και επιδεξιότητας, καθώς και αρκετά διπλά παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.
Το Camp έκλεισε με τις απονομές των επάθλων και των διπλωμάτων και όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι , όπου αναμένονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις !

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach
camp kol.jpg












camp kol2.jpg












camp kol3.jpg