ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Παρακάτω θα δείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα έχετε σχετικά με τις περιόδους και τις ώρες προπόνησης, τα γήπεδα, τη διάρκεια, καθώς και την κατάρτιση των προγραμμάτων μας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 
Οι προπονήσεις διαρκούν 12 μήνες το χρόνο και ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το πρόγραμμα όποτε το επιθυμεί και για όσο διάστημα θέλει.ΓΗΠΕΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ 
Η επιλογή του γηπέδου εξαρτάται από τον αθλητή και τις ώρες που θα επιλέξει να προπονηθεί. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν γήπεδα της επιλογής του με δική του ευθύνη πρόσβασης ή τα γήπεδα όπου εμείς θα υποδείξουμε.ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 
Οι ώρες των προπονήσεων καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης αθλητή – προπονητή. Ο αθλητής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορες ζώνες προπόνησης, πρωί – μεσημέρι – απόγευμα – βράδυ.

 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Η διάρκεια της ατομικής προπόνησης είναι 60’ έως 90’, ανάλογα με το αντικείμενο της προπόνησης.ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 
Τα προγράμματα ατομικής προπόνησης καταρτίζονται αφού συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον αθλητή. Οι αθλητές θα δουλέψουν εξειδικευμένα, με στόχο να βελτιώσουν τις ατομικές αδυναμίες που οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουν ή που εμείς θα προτείνουμε.

  

ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 
Οι προπονήσεις διαρκούν 12 μήνες το χρόνο και ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το πρόγραμμα όποτε το επιθυμεί και για όσο διάστημα θέλει, αρκεί να υπάρχει ενεργό group του επιπέδου του τη στιγμή εκείνη.

ΓΗΠΕΔΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ 
Οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα που καθορίζει η P.B.T.
 
ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 
Οι ώρες των προπονήσεων καθορίζονται από την P.B.T. και φυσικά γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν όλοι αθλητές που συμμετέχουν στα προγράμματα.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Η διάρκεια των ομαδικών προπονήσεων είναι 90’ έως 120’, ανάλογα με το αντικείμενο της προπόνησης και τον αριθμό των παικτών.P.B.T.
Personal Basketball Training