4 Ιουλίου 2013

Μάγεψαν οι Παπαμιχαήλ, Κοσμά και Babkina!



Μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES  η Πέλη Παπαμιχαήλ, η Αφροδίτη Κοσμά και η Elina Babkina! Και οι τρεις αθλήτριες ήταν εξαιρετικές και με την αμεσότητά τους ικανοποίησαν απόλυτα τα παιδιά του camp!




Η Ελληνίδα διεθνής center Παπαμιχαήλ μίλησε στα κορίτσια για τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, για τις θυσίες που έχει κάνει στο μπάσκετ και για τον τρόπο που προπονείται. Επίσης φωτογραφήθηκε μαζί τους και φυσικά μοίρασε πολλά αυτόγραφα!






Η δυναμική Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για τις μπασκετικές της επιλογές, την σκληρή προπόνηση που κάνει και για το πως καταφέρνει να συνδυάζει εργασία και μπάσκετ με μεγάλη επιτυχία!








Η Λετονή διεθνής guard Elina Babkina αναφέρθηκε  στις εμπειρίες της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συμμετείχε στη προπόνηση των κοριτσιών δείχνοντας τις επιλογές στο pick n' roll που μπορεί να έχει  ένας περιφερειακός παίκτης.








Η P.B.T. ευχαριστεί θερμά τις τρεις κορυφαίες αθλήτριες για τη συμμετοχή τους στο 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES και τις εύχεται καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική σεζόν και πάντα να είναι υγιείς και δυνατές!