4 Ιουνίου 2014

Η Λήδα Πολιτοπούλου στο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!



Η Λήδα Πολιτοπούλου, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ, θα βρεθεί στο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!

Ξεκίνησε την καριέρα τις στις Εσπερίδες, αγωνιζόμενη μέχρι το 2010, κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις.
Την χρονιά  2010-2011 θα αγωνιστεί στην ομάδα του  Αθηναϊκού

Την αμέσως επόμενη χρονια αναχωρεί για το κολέγιο Northwest Florida state ,για να κλείσει τις σπουδές και την αθλητική της διαδρομή στο LSU Eunice, έχοντας 17.2 πόντους ανά παιχνίδι, με 33% στα τρίποντα, μοιράζοντας 5.6 ασίστ και κατεβάζοντας 4.8 ριμπάουντ.


Η Λήδα είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε 22 παιχνίδια στη σεζόν, τέσσερις φορές έκανε «νταμπλ νταμπλ», ενώ στις 2 Μαρτίου -σε μια εξαιρετική βραδιά- πέτυχε επτά τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο (από τα εννέα συνολικά στο παιχνίδι), παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ των περισσότερων τριπόντων από την Amanda Romero, ρεκόρ που κρατούσε από τον Ιανουάριο του 2006.

Η Λήδα Πολιτοπούλου έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Delgado, στις 20 Φεβρουαρίου, σταματώντας στους 32 πόντους.
Το 2013 επιστρέφει στην ομάδα του Αθναϊκού, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Έχει υπάρξει  Διεθνής με ολες τις μικρές εθνικές. (Παγκορασιδες,κορασιδες,νεανιδες,νέες γυναίκες) 
Διακρίσεις: MVP και πρωτη σκόρερ στον τελικό κυπέλλου εσκανα γυναικών. Καλύτερη 5αδα στην Miss-Lou conference  Πρωτη σκόρερ στην Miss-Lou conference Πρωτη στις ασίστ στην Miss-Lou conference Στην καλύτερη 10 του njcaa Ρεκόρ κολεγίου για περισσότερα τρίποντα σε έναν αγωνα (9).