2 Ιουλίου 2014

Μάγεψαν Καπογιάννη, Σπανού κι Ελληνικό τη 2η μέρα του 2ου ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!



Mια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η 2η ημέρα του 2ου ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES για τις αθλήτριες του. Η προπονήτρια του Ελληνικού Ελένη Καπογιάννη μαζί με 6 παίκτριες και το νέο αστέρι του Ελληνικού μπάσκετ, Άρτεμις Σπανού, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους!


 




Η coach Eλένη Καπογιάννη άριστα προετοιμασμένη, ανέλυσε το αμυντικό rotation μετά από πέρασμα παίκτη, αλλά και μετά από pick n' roll. Ήταν απόλυτα κατανοητή σε όλη την παρουσίαση  και βοήθησε με απλότητα τις παίκτριες  στην εφαρμογή του, με τις κατάλληλες ασκήσεις.




Οι παίκτριες του Ελληνικού Τάνια Χαλιβέρα, Εβίνα Σταμάτη, Ανθή Μπαλτά, Μαριρόζα Μπόνη, Αφροδίτη Κοσμά και Αριστέα Μαγκλάρα μίλησαν για τις εμπειρίες τους στις μικρές αθλήτριες του camp  και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. Πήραν μέρος στην επίδειξη των κινήσεων, αλλά και συμμετείχαν ενεργά στο 3 on 3 και 4 on 4 , για να βοηθήσουν τις παίκτριες να κατανοήσουν τις αμυντικές βοήθειες. Φυσικά στο τέλος υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα κι έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά!




Η Άρτεμις Σπανού εκτός όλων των παραπάνω, ανέλαβε την εκτέλεση του ball handling , με την συνοδεία μουσικής hip hop, με μοναδική μαεστρία, μαγεύοντας τους πάντες!

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα και όλοι έφυγαν από το γήπεδο απόλυτα ικανοποιημένοι, με την υπόσχεση, ότι θα τις ξαναέχουμε κοντά μας και του χρόνου!


Το παρόν έδωσαν ακόμα η γυμνάστρια της ομάδας Κλαίρη Μαρτινοπούλου και η team manager Eύη Δημητράτου.




Eυχαριστούμε όλους θερμά!