18 Ιουνίου 2015

H διαιτητής Ειρήνη Γιακείμη στο 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!



Η καταξιωμένη διαιτητής Ειρήνη Γιακείμη θα παρευρεθεί στο 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!  Η εμπειρίες της στα γήπεδα ως διαιτητής αλλά και ως αθλήτρια στο πρόσφατο παρελθόν, είναι πολύτιμες για τις αθλήτριες του camp μας. Επίσης θα μας αναλύσει τα τελευταία νέα της διαιτησίας σε επίπεδο κανονισμών.


Η Ειρήνη ξεκίνησε  να παίζει μπάσκετ σαν κορασίδα στην ηλικία των 13 ετών στον σύλλογο Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και συμμετείχα στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου. Έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία σε αρκετές ομάδες ΕΣΚΑ,ΕΣΚΑΝΑ και Α2 Εθνικής.  Μετά από 18 χρόνια ενασχόλησης της με το μπάσκετ ως παίκτρια σταμάτησε  στην Α.Ε ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ.

Παράλληλα με τη συμμετοχή της στη καλαθοσφαίριση ως παίκτρια ασχολιόταν  ενεργά με τη Διαιτησία στο ίδιο άθλημα. Τελείωσε τη σχολή Διαιτησίας το 2005 και από τότε μέχρι και σήμερα σφυρίζει αγώνες μπάσκετ τόσο σε τοπικά όσο και σε εθνικά πρωταθλήματα. Σήμερα ανήκει στη Β’ εθνική κατηγορία ανδρών και στην Α1 κατηγορία γυναικών και θεωρείται μια από τις κορυφαίες γυναίκες στην Ελληνική Διαιτησία!

Τέλος έχει υπάρξει για πολλά χρόνια  προπονήτρια υποδομών αγοριών και κοριτσιών σε διάφορους συλλόγους καθώς και για 7 χρόνια συμμετείχε το καλοκαίρι σε basketball camp για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.