1 Ιουλίου 2013

Το προπονητικό επιτελείο του 1ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES

 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ



Είναι ο ιδρυτής της Ρ.Β.Τ. και ταυτόχρονα προπονητής ομάδων από το 1990. 
Ως αθλητής έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες πλην της Α1.

Σήμερα εργάζεται ως head coach στην  Ένωση Ιλίου (Β’ Εθνική ανδρών) και στον Απόλλωνα Σμύρνης (Α’ ΕΣΚΑ ανδρών).
Έχει στο ενεργητικό του αρκετές ανόδους με ανδρικές και γυναικείες ομάδες ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του Νταμπλ στην Α1  με τις Εσπερίδες  το 2006.

Παράλληλα ασχολείται συστηματικά με την ατομική προπόνηση παικτών και παικτριών.

 

ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ


Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  στη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία 12 χρόνια.
Ως  αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε αρκετές  ομάδες  Εθνικών κατηγοριών.
Ασχολείται με την προπονητική  16 χρόνια και είναι μέλος του συνδέσμου προπονητών.

Έχει διατελέσει προπονήτρια στους παρακάτω συλλόγους έχοντας στο ενεργητικό της 6 ανόδους: ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ,  ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ , ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ,  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ , ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ, ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ , ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Επίσης ως υπεύθυνη υποδομών  στους  ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΦΕΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Τα τελευταία 5 χρόνια είναι προπονήτρια και υπεύθυνη οργάνωσης στα πολύ επιτυχημένα Camp που διοργανώνει η P.B.T. , καθώς και σε προγράμματα ατομικών προπονήσεων αθλητών.


ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Υπήρξε επί 12 χρόνια προπονητής του παιδικού κι εφηβικού στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (με συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα)  και από αυτόν αναδείχθηκαν πολλοί επώνυμοι αθλητές όπως οι  Πρίντεζης, Σλούκας, Σαρικόπουλος, Ξανθόπουλος, Μοσχοβίτης, Κουκάς  και πολλοί άλλοι. 
Το ίδιο συνέβει και στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, όπου κι εκεί η δουλειά του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη παραγωγική διαδικασία του συλλόγου.

Παράλληλα εργάστηκε σε αρκετές γυναικείες ομάδες με μεγάλη επιτυχία όπως  ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΣΠΟΡΤΙΓΚ,  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Σήμερα εργάζεται στον Πρωτέα Βούλας. Θεωρείται από τους κορυφαίους γνώστες του αθλήματος και ένας από τους καλύτερους προπονητές παραγωγής νέων παικτών.



ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


ΔΡΑΚΑΚΗ ΦΡΟΣΩ


 Είναι κάτοχος MSc Human Resources Management του Οικονονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕ).

Εργάζεται στον Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑ επί  8 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, τον οποίο και οδήγησε στην Α ΕΣΚΑ πριν 2 χρόνια.
Έχει οργανώσει υποδειγματικά τα γυναικεία τμήματα του Αμύντα σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα έχουν ήδη φανεί.



ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΘΑ
 


Είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική στης Καλαθοσφαίρισης.  
Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα στις ακαδημίες του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ το 2001. Τρία χρόνια αργότερα άφησε την ομάδα της Ηλιούπολης για λογαριασμό του ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Εργάστηκε στα τμήματα υποδομής και από το 2009 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα. 


ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΣΙΦΑ


Απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ   και ΤΕΙ Φυσικοθεραπειας. Ασχολειται με την προπονητικη 15 χρονια, ενώ υπήρξε και αθλήτρια αρκετών ομάδων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.

Έχει να επιδείξει σημαντικό προπονητικό έργο στα τμήματα υποδομής των ομάδων ποτυ έχει εργαστεί και αρκετές αθλήτριες που σήμερα βρίσκονται στην Α1 έχουν προέλθει από το δικό της προπονητικό πρόγραμμα.  
Ομαδες που εχει δουλεψει: ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ,ΑΙΟΛΟΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ,ΠΑΙΑΝΙΑ,ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΟ
Σήμερα ειναι προπονητρια στην ομαδα της ΕΣΚΑ στο αναπτυξιακο προγραμμα της ΕΟΚ.



ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Είναι το δεξί χέρι της Γιασεμής Σαμαντούρα στον Παναθηναϊκό, με καθοριστική συμβολή στη κατάκτηση του Πρωταθλήματος φέτος. Έχει κοουτσάρει αρκετές ομάδες σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, ενώ ήταν μέλος του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ανατολικής Αττικής.

Έχει εργαστεί στις παρακάτω ομάδες: ΓΑΣΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΚΤΗΣΙΦΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ, Α.Ο ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο




ΔΕΛΩΤΗ ΜΕΜΗ


Είναι τελειόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση.
Ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε συλλόγους Α2 και Α1 εθνικής και έχει υπάρξει μέλος της εθνικής ομάδας κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών.
Σε προπονητικό επίπεδο  έχει εργαστεί στους συλλόγους ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,  ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ και  Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ. Με τους τελευταίους μάλιστα έχει καταφέρει να πετύχει  2 ανόδους τα τελευταία 2 χρόνια.