5 Ιουλίου 2014

Αυλαία με Όλγα Φραγκούλη και Ανθή Χατζηγιακουμή στο 2o ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!




Aυλαία είχαμε την Παρασκευή  για το 2o ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES, με εορταστική ατμόσφαιρα και καλεσμένους την αξιόλογη διαιτητή Όλγα Φραγκούλη και την διεθνή αθλήτρια Ανθή Χατζηγιακουμή!





Η κα Φραγκούλη μίλησε αρκετή ώρα στα κορίτσια και προσπάθησε να τις βάλει στη δική της θέση την ώρα του παιχνιδιού. Εκτός από θεωρητική ανάλυση, υπήρξε και πρακτική με τις παίκτριες να αναλαμβάνουν χρέη reffery, υπο την καθοδήγηση της στο 3 on 3 και  5 on 5.  Mια πολύ χρήσιμη και ουσιαστική παρουσία για τις αθλήτριες μας.







Η Ανθή Χατζηγιακουμή, ξεκίνησε την καριέρα της από την Κω, στην συνέχεια βρέθηκε στις Εσπερίδες ,κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα . Εχει μεγάλες επιτυχίες με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ το 2008 έπαιξε στο All Star Game της FIBA Europe στη Μόσχα .

Το 2011 πήρε υποτροφία απο το Florida Gulf Coast University για 4 χρόνια ,οπου και βρίσκεται ακόμα ,με πολύ καλές εμφανίσεις.

Στις ευχάριστες εκπλήξεις της τελευταίας μέρας ήταν η παρουσία και πάλι της Άρτεμις Σπανού η οποία κράτησε την υπόσχεσή της στα κορίτσια και ξαναήρθε, όπως και της coach Καπογιάννη, που θέλοντας να προσφέρει βρέθηκε ξανά μαζί μας και την τελευταία μέρα! Φυσικά τις ευχαριστούμε και τις δύο  πάρα πολύ!



Τόσο η Άρτεμις, όσο και η Ανθή, βοήθησαν την κα Φραγκούλη  στην επεξήγηση κάποιων κανονισμών, ενώ πήραν μέρος κανονικά στα διπλά, ξεσηκώνοντας όλους με το πάθος και την ενέργεια τους.

Το τέλος της ημέρας μας βρήκε στους τελικούς των διαγωνιστικών, όπου έγιναν συγκλονιστικές μάχες σε όλες τις κατηγορίες!





Ένα ακόμα πολύ επιτυχημένο camp έφτασε όμως στο τέλος του.
Ευχαριστούμε θερμά, όλες τις αθλήτριες, προπονητές , καλεσμένους που βοήθησαν  σε αυτήν την επιτυχία και έκαναν όλους να φύγουν χαρούμενους, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές των βραβείων στους νικητές και των διπλωμάτων, ενώ τα παγωτάκια, τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες ήταν ο ιδανικός επίλογος!



Καλό καλοκαίρι σε όλους!