4 Ιουλίου 2014

Σεμινάριο από τον coach Δικαιουλάκο, εντυπωσιακές οι Babkina, Πολιτοπούλου στο 2o ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!



 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο coach Δικαιουλάκος επισκέφτηκε το 2o ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES και παρέδωσε ένα πραγματικό μπασκετικό σεμινάριο με θέμα τα screens μακριά από τη μπάλα και με μοναδικό ασκησιολόγιο βοήθησε τα παιδιά να εμπεδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ο coach έχει αποδείξει με την προθυμία του ότι είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ και θέλει πάντα να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου μπορεί να βοηθήσει. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη προσφορά του.


 



 Μαζί του ήταν και δύο αθλήτριες που γράφουν τη δική τους ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ. Η μία είναι καταξιωμένη στην Ευρώπη και η άλλη είναι ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη. Πρόκειται για την Elina Babkina και την Λήδα Πολιτοπούλου.




Η Babkina, η οποία με τίμησε και πέρσι με την παρουσία της, έκανε κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του coach Δικαιουλάκου και άφησε άφωνους τους παρεβρισκόμενους με την απίστευτη ευστοχία της και την ένταση στις ασκήσεις. Φυσικά αυτό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα play maker της Ευρώπης και διεθνής με την εθνική Λετονίας.

Η Πολιτοπούλου συμμετείχε και αυτή στις ασκήσεις του coach, έβγαλε πολύ ενέργεια και φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λήδα θα παίξει του χρόνου στη Σουηδική Σόλνα ενώ είναι και μέλος των μικρών εθνικών ομάδων μας!