26 Ιουνίου 2014

Και η διαιτητής Όλγα Φραγκούλη στο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES!

Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε μία από τις κορυφαίες γυναίκες στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας, την κα Όλγα Φραγκούλη!



Προφίλ

Γεννήθηκε στο Βόλο και ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ από ηλικία 10 ετών. Άρχισε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και στο γυναικείο τμήμα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μέχρι και την ηλικία των 17 ετών .


Την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 σε ηλικία 18 ετών μεταγράφηκε στην ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.


Το 2003 επέστρεψε στο Βόλο και μεταγράφηκε στην ομάδα της Ανάληψης Βόλου, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο και το 2004 με τη δημιουργία της γυναικείας ομάδας Άρτεμις Βόλου μεταγράφηκε σε αυτή μέχρι και το 2008  συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών βορρά.



Η αγάπη της για το μπάσκετ την οδήγησε παράλληλα και στο χώρο της διαιτησίας.
Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο του Βόλου (Σ.Δ.Κ.Μ.) το 2004 και αξιολογήθηκε το 2008 στις Εθνικές κατηγορίες ( Α2 Εθνικής Γυναικών και Γ΄Εθνικής Ανδρών), όπου εκείνη τη χρονιά, μετακομίζοντας στην Αθήνα, μεταγράφηκε στο Σύνδεσμο της Αθήνας (Σ.Δ.Κ.Α ). 
Από το 2011 Διαιτητεύει μέχρι και την Β΄ Εθνική Ανδρών και Α1 Εθνική Γυναικών.